Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets inbrengen met één uitzonderlijke slag van Britt Voorhelst.  Tijdens de tweede wedstrijd werd uit een ander vaatje getapt. Sara De Grave, Joke De Rycke, Rubin Roef, Britt Voorhelst en Evi De Nys lieten zichzelf en hun medematen geregeld scoren. Zelfs Yana Rottier sloeg twee mooie hits zodat de eindscore op 15-8 kwam.

De seniors verloren in Namen twee keer nipt hun wedstrijd.  De miniemen verloren hun wedstrijd tegen Gent met 9-22. Eervolle vermeldingen zijn er voor Rik Joossen, Joren Renard met een homerun, Kobe Van Ballaert en Vincent Beeldens met mooie hits.

De majors, als kleinsten, speelden hun eerste competitiewedstrijd zeker niet zo slecht als de score laat vermoeden: 9-24 met fraaie hits van Rutger Mussche, Lenn Vandenhende, Niels Vandenhende en ook Kobe Vandenhende. Chloë De Mey, net terug uit de plaaster, Rik Joosten, Tibau Martens waren ook bij de beteren. Senne Vanneybel sloeg er nog een homerun bovenop. Met dezelfde cijfers verloren ook de miniemen tegen Brussels. Michiel Van Biesen, Bryan Otto, Emma De Wael, Senne Dupont sloegen hun hits.

De juniors wonnen verrassend op Mortsel met 5-6. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...