Nieuw album voor Sananda Maitreya

MEDIA. Vandaag, zaterdag 11 mei 2024, verschijnt The Pegasus Project: Pegasus & The Swan, het dertiende studioalbum van Sananda Maitreya. De naam zegt u wellicht niet veel. Misschien gaat er een lichtje branden als je weet dat hij tot 2001 door het artistieke leven ging als Terence Trent D'Arby. Onder die naam scoorde hij in de jaren ‘80 een aantal wereldhits als ‘Wishing Well’, ‘Dance little sister’ en ‘Sign your name’. 

 

Lees meer...

Zomeruur: vergeet uw klokken niet!

REGIO. Tijdens het paasweekend schakelen we opnieuw over naar het zomeruur. In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart om 2 uur draaien we de klok een uurtje vooruit. Voor jongeren betekent dat een uur minder uitgaan, de anderen slapen een uur minder.

 

Lees meer...

VTM gaat back to the nineties met VTM Non-Stop 90’s

MEDIA. Maandag, 1 april, maakt VTM Non-Stop Dokters plaats voor VTM Non-Stop 90’s. Slecht nieuws dus voor liefhebbers van doktersseries. VTM heeft laten weten dat niet gaat om een 1 aprilgrap maar om een nieuwe invulling van het themakanaal. 

 

Lees meer...

Doe inspiratie op in gratis magazine BENO

MEDIA. In tijden waar energie veel geld kost, wordt BENOveren interessant. Hoe kan je je woning op een kosteneffectieve manier energiezuinig en comfortabel maken? Kandidaat-renoveerders vinden heel wat van hun vragen beantwoord in de nieuwste editie van gratis magazine BENO. 

 

Lees meer...

Playmobil zoektocht in en rond het het Kasteel van Laarne 

LAARNE. Ridderfanaten, speurneuzen en liefhebbers van Playmobil komen deze paasvakantie aan hun trekken in Laarne. Dat laat Erfgoedstichting Herita weten. Aan het kasteel start een diorama-zoektocht die zowel door de middeleeuwse waterburcht, als langs etalages van handelaars in het dorp leidt. 

 

Lees meer...