Seniors en miniemen redden eer Beveren Lions

BEVEREN. Slechts twee teams van baseball- en softballploeg Beveren Lions konden het voorbije weekend hun wedstrijd winnen.

De seniors trokken naar Berendrecht. Jonathan Beck begon als pitcher maar moest enkele hits en een homerun toestaan.  Later maakte hij via een een hit van Lieven Heyrman het eerste Beverse punt: 4-1.  In de 4e inning was de stand terug in evenwicht met een 5-5 score door een mooie hit van Tim Geys en enkele fouten van de thuisploeg. Toen lukte verder in de wedstrijd alles zodat de Beverenaars de wedstrijd in hun voordeel eindigden met 5-15.

De reserven softball dames hebben in hun eerste wedstrijd van het seizoen slechts 4 punten kunnen maken tegen de ploeg van Royal Greys uit Merksem. Stress was vooral de grote boosdoener voor deze nieuwe ploeg want enkele meisjes stonden letterlijk te trillen van angst. Jolien Veekens lukte wel een mooie hit en bespaarde haar ploeggenoten van de nog zwaardere nederlaag. Toch werd de eindscore nog een zware 24- 4.

De softball heren hadden op papier een gelijkwaardige tegenstander. Het kon alle kanten op en ze geloofden er in om hun eerste overwinning te pakken. Pitcher Paul Bosman groeide in de wedstrijd maar moest in de 2de en 3de inning toch drie punten incasseren door verdedigende fouten. In de 4de inning leverden hits van Bart Martens, Kenny Soetens, Paul Bosman en Tim Martens slechts één schamel puntje op. Maar Aridane Perez, Gunther Beenens en Dirk Verhulst slaagden er in om de score op te drijven. Bart Martens en Kenny Soetens sloegen er zelf nog een homerun bovenop zodat bij het begin van de 6e inning er heel anders voor stond met een 5- 4 als tussenstand. Toen ging het licht uit bij Beveren en door enkele fatale fouten gingen ze alsnog de boot in met 5-7.

De miniemen wonnen één van de twee wedstrijden op Briqville uit Steendorp. De eerste wonnen ze met 9- 12 maar in de tweede wedstrijd was hun tegenstrever duidelijk beter: 12-5.

De softball dames speelden goed op Borgerhout. Ze verloren wel hun twee wedstrijden met 10-7 en 11-1.  (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...