Maandag starten werken Grote Baan-Vesten in Beveren

BEVEREN. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start maandag grootschalige werken op de Grote Baan/Vesten in Beveren. Vanaf het kruispunt met de Burggravenstraat en Snoeckstraat tot net voorbij de Essendreef komt een nieuwe riolering en wegdek. 

 

Lees meer...

Maandag start de aanleg van een veilige nieuwe fietsweg tussen Sint-Niklaas en Temse

SINT-NIKLAAS/TEMSE.  Temse en Sint-Niklaas slaan de handen in elkaar om de fietsverbinding tussen beide gemeenten veiliger te maken. De kruispunten op het traject worden heraangelegd met aangepaste en veilige oversteekvoorzieningen voor fietsers. Door de bredere en veiligere fietspaden zijn er minder conflictsituaties mogelijk. Het wegprofiel zal er worden aangepast in functie van het respecteren van de maximum toegelaten snelheid van 50 km per uur. De werken starten maandag, 18 januari, en zullen zo’n zes maanden duren, tot aan de zomervakantie. 

 

Lees meer...

Nieuwe website voor Interwaas

SINT-NIKLAAS.  Meer dan 80 procent van de bezoekers van de website interwaas.be komt uit het Waasland. Het klikgedrag van de bezoekers is geanalyseerd en de resultaten zijn gebruikt om de website een make-over te geven op maat van de bezoekers. 

 

Lees meer...

Oorzaak gasgeur blijft mysterie

BEVEREN.  Donderdagavond kwamen vanaf 20.30 uur een aantal meldingen van een indringende gasgeur binnen bij de brandweerzone Waasland Noord. De meeste meldingen kwamen vanuit het centrum van Beveren. Later op de avond kwamen ook meldingen binnen vanuit Sint-Niklaas en Belsele. 

 

Lees meer...

COVID-19 Update (15.01.2021)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zijn momenteel 46 personen met COVID-19 opgenomen in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Vier personen worden behandeld op de dienst intensieve zorgen. 

 

Lees meer...

Politiecommissariaat Temse is zaterdag tot 14 uur dicht

TEMSE. Het politiecommissariaat van Temse opent zaterdag pas om 14 uur. Het commissariaat zal die tijd ook telefonisch niet bereikbaar zijn. De reden voor de aangepaste dienstregeling zijn plaatselijke werken die een stroomonderbreking met zich meebrengen. Voor noodgevallen kan je het nummer 101 bellen. (mb)

 

Wase gemeenten werken samen voor contactopsporing

REGIO. De tien Wase gemeenten Beveren, Kruibeke, Temse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren, Stekene, Zwijndrecht en Moerbeke werken samen met CAW, Diensten Maatschappelijk Werk van de ziekenfondsen, Eerstelijnszone Waasland ZW en Eerstelijnszone Waasland NO voor lokale contactopsporing in de strijd tegen corona. 

 

Lees meer...

COVID-19 Update (12.01.2021)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zijn momenteel 54 personen met COVID-19 opgenomen in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Vier personen worden behandeld op de dienst intensieve zorgen. Eén persoon wacht nog op het resultaat van de covid-test. 

 

Lees meer...