Nummer 1722 geactiveerd

REGIO. Omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer met kans op storm of waterschade, activeert de FOD Binnenlandse Zaken tijdelijk het nummer 1722. Op dat nummer kan je terecht als je bij storm- en waterschade bijstand van de brandweer nodig hebt. Een aanvraag voor bijstand indienen kan ook online via 1722.be.  Bel enkel 112 voor situaties die mogelijk levensbedreigend zijn.

 

Lees meer...

Stekene lanceert nieuwe infogids

STEKENE. Stekene lanceert en nieuwe infogids waarin het zaken bundelt als doe-tips, logiesmogelijkheden, horeca-adresjes, leuke evenementen, nuttige info en een stratenplan. 

 

Lees meer...

Stekene gaat begeleiders van kinderen opleiden

STEKENE. De gemeente Stekene wil met project ‘Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA)’ verder inzetten op kwalitatieve (buitenschoolse) opvang. Daarom gaat de gemeente begeleiders van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar opleiden. 

 

Lees meer...

Infosessie rond cybercrimepreventie, phishing en internetfraude

SINT-NIKLAAS. In tijden waar het leven zich deels online afspeelt en daarmee helaas ook de misdaad, kan je maar beter goed geïnformeerd zijn. Het Buurtinformatienetwerk BIN De Ster wil graag een infosessie rond cybercrimepreventie, phishing en internetfraude organiseren en wil graag weten of daar interesse voor is.

 

Lees meer...

Stad Lokeren zoekt nieuwe concessiehouder Café De Molen

LOKEREN. De stad Lokeren is op zoek naar een nieuwe concessiehouder voor het café aan de voet van de Heirbrugmolen. De brasserie beschikt over een ruim terras. In het park is een speelzone voor kinderen. Op de site ligt Samentuin ‘t Bonenveld, waar buurtbewoners verse groenten en veldbloemen kunnen kweken en verzorgen. 

 

Lees meer...

Maak kennis met de Bagynham 

SINT-NIKLAAS. Dit weekend kan het Waasland in Nieuwkerken-Waas kennis maken met de  allereerste Bagynham. Die is na 12 maand rijp voor de verkoop. 

 

Lees meer...

Sint-Niklaas opent register voor sterrenkindjes

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas opent een eigen register waarin alle stilgeboren kindjes, ongeacht de duur van de zwangerschap, geregistreerd kunnen worden. Na registratie krijgen de ouders ook een symbolische akte. 

 

Lees meer...