Dubbele winst voor Beveren Lions

BEVEREN. Het Pinksterweekend was succesvol voor Beveren Lions. Een dubbele winst bevestigt de derde plaats in de rangschikking van 1BB. De bezoekende Sunville Tigers konden nog geen enkele wedstrijd winnen dit seizoen, dus mocht Beveren hier ook geen steek laten vallen.

De eerste wedstrijd zorgde Robin Reyns met twee hits voor een strike out. De shut-out werd aan de kant van Beveren beantwoord met 10 hits, tegen pitcher en voormalig Lion Kenny Soetens. Ondanks dat de Zonhovense ploeg nog eens 7 veldfouten maakte, bleef de score op 6-0 steken.

In de tweede wedstrijd leken de bezoekende Tigers iets meer aanvallend succes te hebben. Solide pitching van Arne van Royen en Merijn De Clerck zorgde echter voor weinig kansen. In zes steal-pogingen was de arm van catcher Daan Van Geert goed genoeg om de helft te stoppen. De baselopers van de thuisploeg konden 8 basen stealen, maar wisten dit niet altijd te verzilveren in runs. Een magere eindscore van 5-2 zorgde voor de dubbele winst. "Volgende week zullen de Lions aanvallend meer moeten overtuigen, als ze op bezoek gaan bij de Namur Angels die momenteel tweede staan in de stand.", besluit Luc Sachteleben, Head Coach Baseball 1. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...