Beveren Lions ontvangt Merchtem

BEVEREN. Beveren Lions kreeg afgelopen weekend haar Merchtemse tegenhanger op bezoek. In de eerste wedstrijd kon de thuisploeg stap voor stap een voorsprong uitbouwen. Vooral Arne Van Royen was bij de pinken met een 4 op 5 bij zijn hits. Robin Reyns, als pitcher, liet de bezoekers ter plaatse zodat uiteindelijk met 12-4 gewonnen werd.

De daarop volgende wedstrijd liep heel anders. Merchtem wou niet dezelfde fout maken en ging meteen in de aanval. Wat resulteerde in een 2-5 tussenstand. De thuisploeg wou wel maar kon niet uitblinken. Enkel Jonathan Beck met 3 op 4 was de betere. Een 4-11 was dan ook de einduitslag.

De sofbal dames moesten naar het zeer sterke Royal Greys uit Merksem. Enkel door de fouten van de thuisploeg kon Beveren alsnog profiteren om in de eerste wedstrijd een eervol puntje te scoren: 8-1.

In de daaropvolgende wedstrijd was het niet veel beter. Daar ging de Beverse slagproef wel meer in de aanval met hits van Maya Streux, Joke Derycke en Anneleen Veekens. Toch zeker niet genoeg om het vuur aan de schenen te leggen en te eindigen in een 8-0 stand. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...