Beveren Lions op routine tegen Pioneers

BEVEREN. De ploegen van Beveren Lions hebben hun wedstrijden gespeeld. Terwijl de junioren het niet gemakkelijk hadden tegen Greys, speelde de seniors op routine tegen Pioneers. Deze jonge ploeg kreeg bij de start van de wedstrijd een oorveeg met niet minder dan acht punten te incasseren. Tim Geys pitchte zeer behoorlijk, kreeg slechts twee hits tegen en zijn veld verwerkte alles tot in de puntjes zonder één enkele fout.

Aan slag liet menige speler zich in de kijker zetten: Bram Van der Biest, Merijn De Clerck, Robin Reyns en Alfredo Metz waren de uitblinkers. Een 14-1 was dan ook een meer dan behoorlijke einduitslag en een trapje hoger in de rangschikking.

De laatste weken is druk onderhandeld om een extra pitcher voor de seniors te laten overkomen. Deze week zou een Amerikaanse pitcher bij het team aansluiten. De play-off plaats behouden is het eerste doel. Ze daarna winnen zou de kroon op het werk zijn.

junioren

De junioren hadden het met z’n achten niet makkelijk tegen het geroutineerde Greys uit Merksem. Geen spektakel maar ondanks de 5-13 cijfers toch een aantrekkelijke wedstrijd. Vooral Cedric Weyn, Thibo Goddefroy en Jari Tielens gingen het beste in de aanval en konden de kloof enigszins beperken. Enkelen staan reeds te trappelen om hun plaats in te nemen bij de seniors en doen voorlopig ritme op bij de reserven van de Beverse Lions.

dames

De softbal dames zagen hun wedstrijd gewonnen dankzij een forfait van de bezoekers, Antwerp Eagles. Enkel een goede training van de ploeg zelf was daarmee het resultaat. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...