Actief weekend voor Beveren Lions

BEVEREN. De Beveren Lions hebben er een actief weekend op zitten. De Seniors namen het op tegen Zonhoven met Merijn De Clerck aan de pitchersplaat. Aanvallend ging het voor de wind bij de thuisploeg die op regelmaat de klappen uitdeelde en de nodige punten sprokkelde. Vooral Robin Jacobs en Robin Reyns waren daarbij heel actief. Ook Kevin Reyns, Merijn De Clerck en Jordy Stuer lieten zich in positieve zin opmerken. Een 15-2 was dan ook in korte tijd de eindstand op het scorebord.

De reserven wilden hun eerste overwinning vieren en dat lukte tegen de buren van WBA. Met Alfredo Metz op de Beverse heuvel kreeg de tegenstander ook geen vat op de wedstrijd. Beveren daarentegen maakte in de 2e inning reeds het verschil met maar liefst 8 punten op rij. Vooral Kevin Reyns, Davy De Bock, Jari Tielens, Davy De Ridder Thibo Goddefroy en Tom Van Geert maakten het verschil. Met een hit en een homerun duwde Alfred Metz  de bezoekers nog dieper zodat de eindstand op 14-5 kwam te staan. 
De kadetten waren niet zo gelukkig op zondag met de verplaatsing naar Merchtem. In beide wedstrijden lieten ze het kopje hangen en waren de meegereisde miniemen nog het meest productief. Enkel Emile Ivens, Jason De Bruyne, Sebastiaan Waegeman, Pauline Bauwens, Dieter Van Hove en Yari De Baere lieten zich nog positief opmerken met één of meerdere hits. 18-0 en 19-6 om snel te vergeten.

De junioren hadden het tegen het sterke Greys niet makkelijk. Zowel aanvallend als verdedigend stelden ze niet zo veel voor. Al snel liepen de bezoekers uit naar een 0-7 tussenscore die nog moeilijk te dichten was. Vooral aanvallend werden slechts 3 hits geslagen door Bern Verhelst, Michaël Bollaert en Thomas Van der Herten. De eindscore van 5-17 was in een kleine twee uur bereikt.

De pupillen hebben wind in de zeilen. Tegen Borgerhout gingen ze regelrecht voor de aanval. Iedereen liet zich opmerken in positieve zin. De allerbesten waren ongetwijfeld Jelle Vervoort, Senne Renard (met een homerun er bovenop), Ward De Backer, Joren Renard, Roan Verhelst, Kato Van Poucke, Thijs Wallays en Milan Van Ballaert. 29-15 is een topscore.

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...