Kinderstadsdichter Aya ontroert Sinterklaas met zoet gedicht

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase kinderstadsdichter Aya Vanvinckenroye heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het Huis van de Sint. Daar heeft ze haar gedicht 'Recept voor Sinterklaas' voorgelezen. Ze werd daarbij vergezeld van kinderkoor Mozaïek. Het gedicht is op groot formaat afgedrukt en kreeg een prominente plek in het Huis van de Sint. Het is ook gedrukt op postkaarten die worden meegegeven aan alle bezoekers van het Huis van de Sint en van Sint in de Piste.

Als kinderstadsdichter brengt Aya Vanvinckenroye tijdens feestelijke momenten op poëtische wijze hulde aan haar stad. (mb, foto’s: stad Sint-Niklaas)

 

 

Lees ook:

Meer dan 23.000 bezoekers voor Huis van de Sint

SINT-NIKLAAS. Dinsdagavond trok Sinterklaas de deur van zijn Huis in de Stationsstraat achter zich dicht. Daarmee is een eind gekomen aan de Sinterklaasperiode van dit jaar. Met maar liefst  23.231...

Sint-Gillis-Waas verwelkomt Sinterklaas

SINT-GILLIS-WAAS. Dit weekend zal Sinterklaas elk kindje in onze regio verrassen met een leuk kadootje. Eerst maakt de Sint zijn intrede in Sint-Gillis-Waas. Dat gebeurt morgenvroeg vanaf 10 uur.