Gemeente Sint-Gillis-Waas organiseert infomomenten wateroverlast

SINT-GILLIS-WAAS. Afgelopen zomer kreeg onze regio te maken met heel intense regenbuien. Daardoor konden enkele straten in Sint-Gillis-Waas de grote hoeveelheden water niet onmiddellijk verwerken. 

Om haar inwoners te informeren over de waterproblematiek in de gemeente organiseert het gemeentebestuur infomomenten op maandag 29 november en woensdag 8 december om 20 uur in GC De Route. Wie een infomoment wil bijwonen moet vooraf reserveren via sint-gillis-waas.be/inschrijving-infosessies-wateroverlast, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 03 727 17 00. (mb)

 

Lees ook:

Extra bufferbekken langs fietssnelweg F411

SINT-NIKLAAS. Nog deze maand starten graafwerken voor de uitbreiding van de bufferbekkens ter hoogte van de Mechelen-Terneuzenwegel (fietssnelweg F411) en Spieveldstraat. 

Online infomoment over PFOS in groenten en fruit

ZWIJNDRECHT. De gemeente Zwijndrecht organiseert op donderdag 31 maart om 20 uur een online infomoment met deskundigen van de Universiteit van Antwerpen over PFOS. Hoofdonderwerpen zijn de...

Nieuw dienstencentrum geopend in Lokeren

LOKEREN. In Lokeren is  het nieuwe dienstencentrum geopend. Met een workshop rond het gebruik van Itsme en het burgerprofiel werd meteen duidelijk waar het centrum voor staat: ontspannende...