Rivertours hervat rondvaarten op Schelde

TEMSE.  Na drie maanden inactiviteit door de coronacrisis heeft Rivertours haar rondvaarten op de Schelde hervat vanuit Temse. De drie passagiersschepen, Verdi, Mozart en Katima, zijn aangepast aan de maatregelen. De capaciteit van de schepen werd gehalveerd om de tafels op corona-afstand van elkaar te plaatsen. 

Het schip Verdi zal extra veel worden ingezet. Het schip telt drie verdiepingen en beschikt over  grote binnen- en openluchtruimte. Omdat de tafels extra ver uit elkaar staan, mag aan tafel het mondmasker afgezet worden. Wie z’n zitplaats verlaat, moet het wel terug dragen. Wie met z’n bubbel een plaats op het open topdek of achterdek reserveert, betaalt op dit schip 2 euro per persoon extra. Daarvoor krijgt je binnen in het schip een even grote voorbehouden zitplaats die kan gebruikt worden bij regen of teveel wind.

Rivertours organiseert vanuit Temse boottochten naar onder meer Antwerpen, Mechelen, Brussel, Dendermonde, Aalst en Schellebelle. Informatie over de boottochten zijn terug te vinden op rivertours.be. (mb)

 

Lees ook:

Opnieuw stijging in aantal covid-patiënten

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zit deze week een duidelijk stijgende lijn in de covid-cijfers bij AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Maandag waren er 2 covid-patiënten opgenomen, dinsdag en woensdag waren dat er...

Covid-update AZ Nikolaas en AZ Lokeren (02.10.2021)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zit eindelijk weer een duidelijke dalende lijn in het aantal covid-opnames in AZ Nikolaas en AZ Lokeren.  Maandag en dinsdag waren er 7 covid-patiënten opgenomen, waarvan er...