Zilver voor Nick Wauters op 7de Chocolate Awards

SINT-NIKLAAS.  Chocolatier Nick Wauters uit Sint-Niklaas behaalde met zijn ‘Vesca no4’- chocoladereep de tweede plaats op de 7de Chocolate Awards in de categorie ‘Beste Chocoladereep’. De reep bestaat uit de nieuwe Ruby chocolade van Callebaut, heeft een toets van bosaardbei en echte Belgische saffraan. 

De Chocolate Awards is een initiatief van het vakblad Chocolaterie & Confiserie. In totaal lieten een 50-tal chocolatiers hun praline of chocoladereep beoordelen door een deskundige jury. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Wie vandaag in Sint-Niklaas gaat winkelen, krijgt een ballonpraline. Dat is een ambachtelijk streekproduct, gemaakt door de bekroonde chocolatiers Nick Wauters en Wim Vijverman.  Door...

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase chocoladeproducent Guylian springt mee op de wereldwijde trend van portiecontrole. Daarvoor lanceert het in maar liefst 120 landen nieuwe, individueel verpakte ...

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase chocolatiers Wim Vyverman en Nick Wauters zijn opgenomen in de beroemde gids Gault&Millau.  Gault&Millau maakte dinsdag z’n selectie van Belgische...

SINT-NIKLAAS. Ambachtelijk Chocolatier Wim Vyverman uit Sint-Niklaas behaalde met zijn ‘Ru Bee’-praline de tweede plaats op de 7de Chocolate Awards in de categorie ‘pralines’. De Chocolate Awards,...

SINT-NIKLAAS. Ambachtelijk Chocolatier Wim Vyverman heeft de eerste plaats behaald in de zesde editie van de Chocolate Awards, een initiatief van het vakblad Chocolaterie & Confiserie. Vyverman...

het enthousiaste team van Foubert Cremerie & ChocoladebarSINT-NIKLAAS. Sinds 8 juni telt de Stationsstraat in Sint-Niklaas een nieuwe lekkernij: cremerie en chocoladebar Foubert. De Stationsstraat...