Zilver voor Nick Wauters op 7de Chocolate Awards

SINT-NIKLAAS.  Chocolatier Nick Wauters uit Sint-Niklaas behaalde met zijn ‘Vesca no4’- chocoladereep de tweede plaats op de 7de Chocolate Awards in de categorie ‘Beste Chocoladereep’. De reep bestaat uit de nieuwe Ruby chocolade van Callebaut, heeft een toets van bosaardbei en echte Belgische saffraan. 

De Chocolate Awards is een initiatief van het vakblad Chocolaterie & Confiserie. In totaal lieten een 50-tal chocolatiers hun praline of chocoladereep beoordelen door een deskundige jury. (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklase chocolatiers in Gault&Millau

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase chocolatiers Wim Vyverman en Nick Wauters zijn opgenomen in de beroemde gids Gault&Millau.  Gault&Millau maakte dinsdag z’n selectie van Belgische topchocolatiers bekend in de The...

Zilver voor Wim Vyverman op 7de Chocolate Awards

SINT-NIKLAAS. Ambachtelijk Chocolatier Wim Vyverman uit Sint-Niklaas behaalde met zijn ‘Ru Bee’-praline de tweede plaats op de 7de Chocolate Awards in de categorie ‘pralines’. De Chocolate Awards,...