Guylian lanceert chocoladetabletten in kleine verpakkingen

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase chocoladeproducent Guylian springt mee op de wereldwijde trend van portiecontrole. Daarvoor lanceert het in maar liefst 120 landen nieuwe, individueel verpakte  chocoladetabletten, gemaakt met duurzaam geproduceerde cacao. De nieuwe Belgische chocoladetabletten van 100g bestaat uit een reeks van 6 premium varianten met individueel verpakte minitabletten van elk 25 gram. 

Guylian heeft ook twee tabletten zonder toegevoegde suikers gecreëerd, gemaakt op basis van natuurlijke zoetstoffen die afgeleid zijn van de Stevia rebaudiana plant die weinig of geen calorieën of koolhydraten bevat. Deze tabletten zijn verrijkt met vezels en passen in een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Ze hebben een zachte en rijke textuur dankzij de voedingsvezels die de extra suiker hebben vervangen.

De nieuwe Guylian Chocolade tabletten zijn beschikbaar in travel retail, supermarkten en in de Guylian Chocolade Boutique (iedere vrijdag open vanaf augustus van 11:00-18:00. Europark Oost 1 te Sint-Niklaas). (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklase ideeën voor een duurzame toekomst

SINT-NIKLAAS. Zo’n 61 deelnemers hebben het op een participatieavond het Europees beleid getoetst aan een reeks concrete ideeën over thema’s als biodiversiteit, voedselstrategie en mobiliteit.  Het...

Sint-Niklaas werkt aan duurzaam voertuigenpark

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas heeft een nieuwe elektrische personenwagen aangekocht. De aankoop kadert binnen een breed opgezet beleid voor de optimalisatie en de verduurzaming van het...