Nog steeds wateroverlast in Nieuwkerken

NIEUWKERKEN. De politie van Sint-Niklaas vraagt om voorlopig het centrum van Nieuwkerken richting Vrasene te vermijden wegens aanhoudende wateroverlast. De volgende straten staan nog steeds blank en zijn moeilijk bereikbaar: Kerkstraat, Beekstraat, Kolkstraat, Vlasbloemstraat, Zoetwaterstraat, Mulderstraat, Ekelstraat, Blindestraat en Poelstraat. De politie en brandweer zijn ter plaatse.

Ook vanuit Beveren is Vrasene onbereikbaar. De politie probeert momenteel een omleiding ter voorzien, doch raadt de bevolking aan voorlopig grote wegen als E34 en N70 te volgen en kleine, landelijke straten te vermijden. (mb)

 

Lees ook:

Werken tegen wateroverlast Antwerpsesteenweg

ZWIJNDRECHT. De gemeente Zwijndrecht start vandaag met werken langs de Oude Gentweg om de wateroverlast in de Antwerpsesteenweg aan te pakken. De afvoergracht langs het Neuzenbergbos zal breder en...

Wateroverlast vermindert in Sint-Gillis-Waas

SINT-GILLIS-WAAS. Op maandagmiddag 30 en dinsdag 31 mei kreeg Sint-Gillis-Waas opnieuw te maken met wateroverlast. Verscheidene straten stonden onder water en werden afgesloten. Momenteel zijn er...

Wateroverlast in Sint-Gillis-Waas

SINT-GILLIS-WAAS. De hevige regenval heeft overal in onze regio voor wateroverlast gezorgd. In Sint-Gillis-Waas liepen ruim 40 oproepen binnen naar aanleiding van de wateroverlast.