Kruibeke zoekt jobstudenten en vrijwilligers

KRUIBEKE. De juegddienst van de gemeente Kruibeke is op zoek naar jobstudenten en vrijwilligers voor de speelpleinwerking tijdens de komende zomervakantie. De 2 jobstudenten die de jeugdraad zoekt, krijgt de uitdaging om een gevarieerd programma uit te werken voor jongeren van 6 tot 16 jaar en de werking te coördineren. De vrijwilligers worden op de speelplein zelf ingezet.

De jobstudenten moeten minstens 18 jaar zijn en beschikken over een attest van animator. De vrijwilligers zijn 16 jaar of ouder.

Kandidaturen moeten voor 8 mei a.s. schriftelijk bij de personeelsdienst van de gemeente Kruibeke aangekomen zijn. Het volledige adres is College van burgemeester en schepenen, O.L.Vrouwplein 18-20, 9150 Kruibeke.

Weer meer informatie wenst, kan contact opnemen met de personeelsdienst van Kruibeke op 03/740 04 32 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Kristof van de jeuddienst op 03/740 02 27 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Het nieuwe speelpleintje in de Stanislas Cockstraat te Lokeren.LOKEREN. Zaterdag kreeg de Molenbergwijk er twee speelpleintjes bij. Eén pleintje kreeg speeltuigen voor kinderen tot 6 jaar,...

Voor de vakantieperiode zoeken zowel de stad als de speelpleinwerking enthousiaste animatoren.SINT-NIKLAAS. Zowel vzw Speelpleinwerking Waasland als de stad Sint-Niklaas zijn op zoek naar animatoren...

SINT-NIKLAAS. Vzw Speelpleinwerkingen Waasland heeft een audit laten uitvoeren van de organisatie van de speelpleinwerkingen in Sint-Niklaas. Daaruit blijkt dat particuliere speelpleinwerkingen een...

SINT-NIKLAAS. Het gaat niet goed met de speelpleinwerking in Sint-Niklaas. Speelpleinwerking 'De Speelvogel' is definitief stopgezet en de werkingen Bob en Woezel nemen een sabbatjaar.

SINT-NIKLAAS. De vzw Speelpleinwerking Waasland lanceert twee voorstelling om het tekort aan buitenschoolse kinderopvang in de zomermaanden op te lossen.

SINT-NIKLAAS. Vandaag start het nieuwe seizoen van de Wase speelpleinwerking. Meteen start ook de gezamenlijke monitorenwervingsactie van tien Wase speelpleinwerking.  Na ‘Goe...