Stad zoekt animatoren

Image
Voor de vakantieperiode zoeken zowel de stad als de speelpleinwerking enthousiaste animatoren.
SINT-NIKLAAS. Zowel vzw Speelpleinwerking Waasland als de stad Sint-Niklaas zijn op zoek naar animatoren voor de verschillende speelpleinwerkingen in de regio. Jongeren, vanaf 16 jaar, die graag met kinderen werken en creatief zijn in het verzinnen van spelletjes en activiteiten zijn zeer welkom.

De vzw Speelpleinwerking Waasland houdt zich bezig met de speelpleinwerking, terwijl de stad zich ontfermt over kinderen die niet aan het bestaande aanbod kunnen deelnemen. Dat doet ze enerzijds met de pretcamionette, zeg maar een speelplein op wielen, en buurtsport en anderzijds met ‘open stadion’, sport- en spelkampen met voetbalclub Red Star Waasland.

De animatoren krijgen voor hun inzet een vrijwilligersvergoeding, vorming rond werken met maatschappelijk kwetsbare jongeren en een onvergetelijke vakantieperiode.

Wie meer informatie wenst of zich meteen wil inschrijven als animator, kan zich richten tot Elke Van der Straeten van de stedelijke jeugddienst op 03/760 91 59 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Karel Noppe van vzw Speelpleinwerking Waasland op 0477/70 71 24 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

KRUIBEKE. De juegddienst van de gemeente Kruibeke is op zoek naar jobstudenten en vrijwilligers voor de speelpleinwerking tijdens de komende zomervakantie. De 2 jobstudenten die de jeugdraad zoekt,...

Het nieuwe speelpleintje in de Stanislas Cockstraat te Lokeren.LOKEREN. Zaterdag kreeg de Molenbergwijk er twee speelpleintjes bij. Eén pleintje kreeg speeltuigen voor kinderen tot 6 jaar,...

SINT-NIKLAAS. Vzw Speelpleinwerkingen Waasland heeft een audit laten uitvoeren van de organisatie van de speelpleinwerkingen in Sint-Niklaas. Daaruit blijkt dat particuliere speelpleinwerkingen een...

SINT-NIKLAAS. Het gaat niet goed met de speelpleinwerking in Sint-Niklaas. Speelpleinwerking 'De Speelvogel' is definitief stopgezet en de werkingen Bob en Woezel nemen een sabbatjaar.

SINT-NIKLAAS. De vzw Speelpleinwerking Waasland lanceert twee voorstelling om het tekort aan buitenschoolse kinderopvang in de zomermaanden op te lossen.

SINT-NIKLAAS. Vandaag start het nieuwe seizoen van de Wase speelpleinwerking. Meteen start ook de gezamenlijke monitorenwervingsactie van tien Wase speelpleinwerking.  Na ‘Goe...