Beverse 2, kampioen in 2de Afdeling van de 'Rondgang'

BEVEREN. Dinsdagavond moest Beverse 2 zijn laatste en beslissende Rondgang-wedstrijd spelen in sporthal 't Zillebeek te Beveren. Het was winnen met minstens 9 - 7 cijfers om de kampioenstitel binnen te halen. Voor deze laatste wedstrijd tegen hun belagers Zahringia 2 werden voor Beverse 2 Alan De Buyser, Willy De Bel en Kevin Van Put opgesteld.

Zij speelden alle drie een pracht van een wedstrijd met weinig fouten. En er werd gewonnen met 1573 tegen 1437 kegels en dat leverde hen 13 tegen 3 punten op. Dus de buit was binnen, de Kampioenstitel bleef in Beveren.
Het team van Beverse 2 bestond dit seizoen uit: Alan De Buyser , Kevin Van Put , Willy De Bel , Dirk Mossu , Axel Houvenaeghel , Lieve De Vleeschouwer.

Image
De spelers van Beveren samen met hun tegenstanders van Zahringia.
 

(r.d.)

 

Lees ook:

Beverse kegelaars in Tornooi Pietrain

BEVEREN. Vorig weekend hebben 19 Beverse spelers deelgenomen aan het Tornooi van Pietrain, in sporthal Scherpenstein te Schelle. Ze deden het weer uitstekend en keerden met 4 eerste plaatsen terug....

Beveren wint bij Tandem Kegelkluis

BEVEREN. Dit voorbije weekend werd in lokaal 'Kegelkluis' te Leeuwenstraat 16 te Antwerpen het 50 jarig bestaan van de Kegelkluis gevierd. Met op woensdag 20 en vrijdag 22 februari gratis kegelen...