Beverse kegelaars in Tornooi Pietrain

BEVEREN. Vorig weekend hebben 19 Beverse spelers deelgenomen aan het Tornooi van Pietrain, in sporthal Scherpenstein te Schelle. Ze deden het weer uitstekend en keerden met 4 eerste plaatsen terug. Het succes bij de jeugd was weer enorm. Zo werden de eerste  5 plaatsen in de reeks Meisjes / jeugd werden ingenomen door de Beverse. Bij de Jongens / Jeugd gingen ze aan de haal met de 2de, 4de en 5de plaats.

Bij de Heren/A geraakte Jos De Groof niet verder dan een 7de plaats met 688 kegels. In de reeks Heren/C waren de Beverse de te kloppen spelers , Alan De Buyser won met 716 kegels , Willy De Bel 3de met 649 kegels , Dirk Mossu werd 6de met 610 kegels en Axel Houvenaeghel 7de met 609 kegels.
In de reeks Dames/B haalde Lieve De Vleeschouwer met 622 kegels ,de 2de plaats binnen, Marie-Louise De Rycke ging in de Dames/C nog met de 3de plaats lopen met 515 kegels.
In de reeks Recreatie/Heren, was het Kevin De Buyser die met 425 kegels een riante voorsprong had en met de 1ste plaats ging lopen, Kamiel Bal ging met 319 kegels aan de haal met de 6de plaats gevolgd door zijn maatje Patrick De Buyser met 308 kegels.
In de reeks Recreatie/Dames ging de overwinning ook naar een Beverse met Marcelline Toebinte met 318 kegels !

In de jeugdreeks Jongens, was het Christoph Goossens die 2de werd met 293 kegels ,gevolgd op plaats 4 door Bram Smet met 243 kegels, op 5 Miguel Pfaff met 234 kegels.
In de reeks Meisjes’was het dit keer Evelyn Smet die met 334 kegels op de 1ste plaats belandde, voor haar vriendin Anouk Van Mieghem die met 302 kegels op de 2de plaats kwam, 3de Lasinca de Buyser met 300 kegels , 4de Kiana De Buyser met 299 kegels en 5de Anaïs Pfaff met 272 kegels.
Een tornooi om niet meer te vergeten voor de Beverse spelers.(r.d.)

 

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Dinsdagavond moest Beverse 2 zijn laatste en beslissende Rondgang-wedstrijd spelen in sporthal 't Zillebeek te Beveren. Het was winnen met minstens 9 - 7 cijfers om de kampioenstitel binnen...

BEVEREN. Dit voorbije weekend werd in lokaal 'Kegelkluis' te Leeuwenstraat 16 te Antwerpen het 50 jarig bestaan van de Kegelkluis gevierd. Met op woensdag 20 en vrijdag 22 februari gratis...

BEVEREN. Zondag werd in sporthal 't Zillebeek de finale van het Belgisch Individueel kampioenschap gespeeld. De finalisten hadden al 2 voorrondes achter de kiezen. In elke reeks waren er 4...