Fietssnelweg F4 vijf dagen dicht voor aanleg parking

SINT-NIKLAAS. Vanaf vandaag tot en met vrijdag is de fietssnelweg F4 afgesloten tussen het Westerplein en de Hoge Bokstraat. De fietsnelweg gaat een weekje dicht wegens afbraakwerken ter hoogte van SVK aan het Westerplein. Daar komt een nieuwe parking. 

Fietsers moeten omrijden via de fietstunnel aan de Hoge Bokstraat en de Guido Gezellelaan en Leon Scheerderslaan. Aan het Westerplein wordt het fietsverkeer omgeleid via de fietsstraat in de Westerstraat naar het kruispunt van de Plezantstraat met de Guido Gezellelaan.

De parking aan SVK zal 175 autoparkeerplaatsen tellen,  waarvan twaalf voor mindervaliden, en twee parkeervakken voor mobilhomes. Ook de nodige ruimte voor het stallen van fietsen en deelsteps zal aanwezig zijn. De stad wil de nieuwe centrum- en buurtparking eind dit jaar in gebruik nemen. (mb)

 

Lees ook:

Werken in Statiestraat vanaf 26 september

ZWIJNDRECHT. Fluvius voert voorbereidende werken voor nutsvoorzieningen uit in de Statiestraat, tussen de spoorwegovergang en de Alice Nahonlaan in Zwijndrecht. Daardoor is de straat tot 30...

Extra bufferbekken langs fietssnelweg F411

SINT-NIKLAAS. Nog deze maand starten graafwerken voor de uitbreiding van de bufferbekkens ter hoogte van de Mechelen-Terneuzenwegel (fietssnelweg F411) en Spieveldstraat.