Jaarovergang was betrekkelijk rustig in politiezone Kruibeke-Temse

KRUIBEKE/TEMSE. De politie van de zone Kruibeke-Temse moest op oudejaarsavond uitrukken voor een vechtpartij in de Azalealaan in Temse. Er werd een man overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Later op de avond kreeg de politie negen meldingen inzake covid binnen maar bij controle werden geen overtredingen vastgesteld. Verder waren er nog twee klachten van lawaaihinder en werden 2 minderjarigen betrapt met drugs op zak. Drie personen werden betrapt tijdens het negeren van de avondklok. Ze kregen allen een boete van 250 euro. Er kwamen vier meldingen binnen van illegaal vuurwerk, maar niemand kon op heterdaad worden betrapt. Een politiepatrouille moest in het fort van Steendorp een smeulende doos, afkomstig van vuurwerk, blussen.

Bij een alcoholcontrole op de Krijgsbaan in Temse moest een 76-jarige vrouw uit Temse haar rijbewijs voor 3 uren afgeven omdat ze teveel had gedronken. 

Op nieuwjaarsdag werd een inbraak in een winkel in de Hoogkamerstraat vastgesteld. De ruit van de inkomdeur werd ingeslagen. De kassa werd doorgezocht maar deze was leeg. Of er iets werd meegenomen, kon nog niet werden medegedeeld.

Er werden de hele dag alcoholcontroles gehouden. Daarbij werden 207 ademtesten afgenomen. Daarvan waren er 2 positief. (mb)

 

Lees ook:

Lichtgewonden bij twee ongevallen

BEVEREN/SINT-GILLIS-WAAS. Gisterochtend is een bestuurder lichtgewond geraakt bij een aanrijding. Twee wagens botsten rond 11 uur met elkaar op de Binnendijk in Sint-Gillis-Waas. 

Auto belandt in gracht

TEMSE. Zondagmorgen belandde een 32-jarige man uit Hamme met zijn voertuig in de gracht naast de N16 in Temse. Vermoedelijk door de weersomstandigheden verloor hij de controle over zijn stuur en...

35 PV’s voor overtreden coronaregels

KRUIBEKE/TEMSE. De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft op kerstdag en in de nacht van 26 op 27 december extra controles gehouden op de coronaregels, verkeersovertredingen, alcohol-en drugs...

Snelheidscontroles in november

BEVEREN/ SINT-GILLIS-WAAS/STEKENE. De politie van de zone Waasland-Noord hield in november op verschillende plaatsen snelheidscontroles. Daar werd de snelheid van in totaal 12.091 voertuigen...