De Peatles brengen Sinterklaasmuziek op het kleine scherm

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas zet dezer dagen volop in op een digitale beleving van het Sinterklaasfeest. Vanaf 18 november zijn online de fratsen te volgen van De Peatles, een muziekgroep die ontstaan is in het Huis van de Sint en uitsluitend Sinterklaasmuziek speelt. 

Achter de reeks zit een team met bekende Studio 100-gezichten zoals acteurs Michiel De Meyer, Peter en Louis Thyssen, aangevuld met Wout Sels en Mike Wauters. De frontman van de Peatles is  Bart Foubert. Hij investeerde zelf ook in het project, net als enkele andere mensen die in het project geloofden.

Op 18 november start het eerste avontuur op stadvandesint.be. Daarna zijn er nieuwe afleveringen op zaterdag 21, woensdag 25 en zaterdag 28 november. 

De online reeks is een alternatief voor de concerten die de band normaal gezien langs verschillende culturele centra in Vlaanderen brengt. Ook de plannen voor een album zijn voorlopig opgeborgen. (mb, foto: Sint-Niklaas)

 

Lees ook:

Weervrouw Sabine Hagedoren te gast bij Sinterklaas

SINT-NIKLAAS. Weervrouw Sabine Hagedoren is morgen te gast bij Sinterklaas in ‘Li(e)ve Sint’, het streaming-programma rond Sinterklaas en gasten. Het programma is morgen vanaf 14.30 uur te bekijken...

Sinterklaasactie voor Stekense kinderen

STEKENE. Door de coronamaatregelen zal er in Stekene geen grootste sinterklaasshow worden georganiseerd. In plaats daarvan is er een tekenactie om Sinterklaas te verwelkomen. 

Bloementapijt brengt kleur

SINT-NIKLAAS. Naast een prachtig aangekleed en verlicht Huis van de Sint, wordt Sinterklaas verwelkomd met een groot kleurentapijt van 15 meter op 9 meter met een prachtige sinterklaastekening op...