Sack Zelfbouw ontvangt award ‘Best Managed Company 2020’

TEMSE.  Sack Zelfbouw uit Temse is door een onafhankelijke jury erkend als Best Managed Company 2020.  Sack Zelfbouw is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en groene energie. Alle deelnemers werden eind 2019 onderworpen aan een strenge selectieprocedure op basis van strategie, competenties, engagement en financiële sterkte. Sack Zelfbouw ontvangt de erkenning omwille van haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, toewijding en financiële prestaties.

"We zijn zeer ambitieus en hopen binnen 5 jaar de marktleider op vlak van zelfbouw in Vlaanderen te zijn. Deze award is een mooie erkenning en een bewijs dat we op het juiste pad zitten.", zegt  CEO Ann De Groote, "We hebben het afgelopen jaar sterk gewerkt aan de structuur van ons bedrijf en zijn nu klaar voor groei. Ook onze snelle reactie tijdens de eerste weken van de coronacrisis toont hoe we van een probleem snel een opportuniteit maken. We hebben onze toonzaal meteen gedigitaliseerd zodat onze klanten virtueel onze producten en zelfbouwpakketten kunnen bekijken. Deze week openen we onze vierde toonzaal en zijn we naast Temse, Roeselare en Aarschot ook in Maldegem te vinden."

Het Best Managed Companies-programma is een initiatief van Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven. De externe jury van dit jaar, onder leiding van Françoise Chombar (Melexis), bestond uit de academicus Koenraad Debackere (KUL), Geert Noels (CEO en Chief Economist Econopolis), Rik Jacob (voormalige CEO Ardo), Rik Vera (Nexxworks) en Yves Noël (voormalige CEO NMC). (mb)

 

Lees ook:

Fertikal grijpt nipt naast Leeuw van de Export 2020

BEVEREN. Het Beverse bedrijf Fertikal heeft z’n nominatie voor de  Leeuw van de Export niet kunnen verzilveren. Met drie prijs bekroont Flanders Invest & Trade (FIT) al 19 jaar jaarlijks aan Vlaamse...