Sint-Niklaas gaat in open dialoog over diversiteit en gelijke kansen 

SINT-NIKLAAS. Het stadsbestuur van Sint-Niklaas organiseert op zaterdag 23 november in het welzijnshuis aan de Abingdonstraat een Stadsgesprek over diversiteit. Samen met de bevolking wil het stadsbestuur nadenken hoe er in Sint-Niklaas voor kan gezorgd worden dat iedere inwoner gelijke kansen krijgt, en zich in de stad thuis en welkom voelt. Onderwerpen als het discriminatiebeleid en het lokaal regenboogbeleid zullen daarbij ook bod komen.  Verder zijn er workshops over een bereikbare, betaalbare en vriendelijke dienstverlening voor iedereen, participatie, sociaal contact en een toegankelijke leefomgeving. 

Het stadsgesprek begint om 9.30 uur in het welzijnshuis, Abingdonstraat 99 te Sint-Niklaas. Info en inschrijven via sint-niklaas.be/diversiteit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 778 61 66. (mb)

 

Lees ook:

Wereldmoppenkalender voor het goede doel

SINT-NIKLAAS. Het Internationaal Comité Vzw en Het Rode Kruis Opvangcentrum maakten met de ondersteuning van de stad Sint-Niklaas een wereldmoppenkalender. Striptekenaar Dirk Van Der Auwera maakte...