Circus Barones neemt je mee op wereldreis

BEVEREN/LOKEREN. Circus Barones komt naar de Grote Kaai in Lokeren en het Gravenplein in Beveren. Van dinsdag 21 tot en met zondag 25 maart slaat het circus de tenten op op de parking Grote Kaai Lokeren. De week nadien, van woensdag 28 maart tot en met maandag 2 april is Circus Barones te gast op het Gravenplein in Beveren. 

In een twee uur durende wervelende show nemen de clowns Ronny, Patat en Patatje de bezoekers mee op een wereldreis langs exotische gebieden, mysterieuze Oosterse landen en zuiderse temperamenten. Bezoekers mogen zich verwachten aan spectaculaire acts op de grond in de piste en in de lucht tot in de nok van de tent, afgewisseld met acties waarin dieren als Siberische steppenkamelen, Zuid-Amerikaanse lama’s en Friese paarden de hoofdrol spelen. 

Er zijn voorstellingen in Lokeren op woensdag 21 maart om 15.00 uur, vrijdag 23 maart om 18 uur, zaterdag 24 maart om 15.00 uur en om 18 uur en op zondag 25 maart om 11.00 uur en om 15.00 uur. De voorstelling van zondagochtend 11 uur is een familievoorstelling, waarbij volwassenen de prijs van een kinderticket betalen. 
In Beveren zijn er voorstellingen op woensdag 28 maart om 15.00 uur, vrijdag 30 maart om 18 uur, zaterdag 31 maart om 15.00 uur en om 18.00 uur, zondag 1 april om 11.00 uur en om 15.00 uur en maandag 2 april om 11 uur. De voorstellingen van zondag en maandag 11 uur zijn familievoorstellingen, waarbij volwassenen de prijs van een kinderticket betalen.  

Tickets kosten, al naargelang de plaatsen, 15 en 20 euro voor kinderen tot 12 jaar en 20 en 25 euro voor volwassenen. 

win vrijkaarten

Lezers van Waaskrant.be maken kans op een van de 25 gratis duo-tickets ter waarde van 40 euro. De duotickets zijn geldig voor de voorstelling van vrijdag 23 maart om 18 uur in Lokeren. Er zijn ook 25 duotickets voor de voorstelling in Beveren te verdienen. Deze zijn geldig op vrijdag 30 maart om 18 uur. 
Wie een duo-ticket in de wacht wil slepen, stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam en volledig adres.  Het duoticket is geldig op vertoon van identiteitskaart en bevestigingsmail van Circus Barones.  (mb)

 

Lees ook:

Den Azalee rijdt voortaan elektrisch

SINT-NIKLAAS. Kringwinkel Den Azalee uit Sint-Niklaas gaat energiebewuster werken. De kringwinkel vervangt de diesel bestelwagen voor de textielophaling door een elektrische bestelwagen. De...

Routeplan tegen wildgroei van winkels langs N70

REGIO. Gisteren werd een actieplan voorgesteld om de wildgroei aan winkels langs steenwegen te stoppen. Het gaat om een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. In...

Vernieuwde Aldi Beveren opent maandag

BEVEREN. Maandag heropent de volledig vernieuwde Aldi in Beveren. De winkel in de Peter Benoitlaan is de eerste in België die werd omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept met meer aandacht voor...