PNV Waasland in Beker van België

BAZEL. Op woensdag 3 november te 20.30  uur  betwist het Liga B-team van volleybalclub PNV Waasland in Sporthal Den Dulpop in Bazel, de achtste finales voor de Beker van België. Tegenstrever is Noliko Maaseik en dat is een absolute topploeg. Het is meervoudig landskampioen, bekerwinnaar en zelfs in Europese competities is Maaseik een bekende naam. Kortom,  een club welke regelmatig van zich doet spreken.En bigboss Jules de Maeyer is nederig en zegt: "In vergelijking daarmee zijn wij groentjes." Maar zijn PNV speelt er toch maar tegen in  het kader van de Beker.

PNV heeft in de loop der jaren een hele weg afgelegd.  Weliswaar gedegradeerd naar de Liga B,  nadat ze vorig seizoen zelfs op de Europese scène mochten aantreden. In die Liga B in de huidige competitie staan ze ongeslagen aan de leiding  en zijn ze vastbesloten hun verloren plaats bij de elite terug te veroveren.
De PNV-spelers zijn voldoende gemotiveerd om Den Dulpop zaterdagavond 3 november nog een keer te doen ontploffen zoals het publiek dat de vorige seizoenen mocht beleven. 
Jules De Maeyer: "Wij beschouwen deze ontmoeting als promotie voor de volleybalsport in onze regio en hebben daarom beslist om de inkomprijs te beperken tot,  jawel,  één  symbolische euro." (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

REGIO. De vooraanstaande Wase volleybalclub PNV Waasland speelt zondag 10 januari om 16u in de Volley Liga de thuiswedstrijd tegen Precura Antwerpen of  de derby tegen ‘de mannen over ’t water’. Het...