Bedank zorgverleners op de Internationale Dag van de Verpleegkunde

TEMSE. Zondag, 12 mei, is het de Internationale Dag van de Verpleegkunde. ZorgConnect dankt dan haar zorgverleners voor hun onvoorwaardelijke inzet en passie met de #merciflorence-campagne. 

Het is niet toevallig dat de Internationale Dag van de Verpleegkunde. Het is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale die op 12 mei 1820 werd geboren en wordt gezien als  de grondlegger van het verpleegkundige beroep.  Voor zorgverlener ZorgConnect is het alvast een mooie gelegenheid om te starten met de #merciflorence-campagne, waarmee de zorgverlener haar medewerkers wil bedanken. Zo geven ze een uniek T-shirt aan hun zorgverleners met daarop ‘Today we rock! And any other day!’. "De zorgverleners van ZorgConnect zijn namelijk stoer, dapper en rocksterren in hun vak.", klinkt het. Via hun social mediakanalen lanceert ZorgConnect een wedstrijd waarmee iedereen met het t-shirt twee combitickets voor de Lokerse Feesten kan winnen. "In de zorg gaat het niet om de uren die we tellen, maar om de levens die we raken. Elke glimlach die we brengen, elke hand die we vasthouden, maakt een wereld van verschil. Dat is de ware aantrekkingskracht van het zorgberoep. En die is er nog altijd.", aldus Jürgen De Smet, algemeen directeur van ZorgConnect.

Daarnaast roept ZorgConnect op om zondag alle zorgverleners te bedanken met de hashtag #merciflorence. (mb, foto: © Toech)