WTC Blijf Jong is halve eeuw jong

STEKENE. WTC Blijf Jong  bestaat vijftig jaar. In die periode groeide club uit van een beperkt vriendengroepje tot een van de grootste sportverenigingen uit de regio met meer dan honderd leden.   Dat succes is volgens de club te danken aan onder andere de aantrekkelijke fietsritten, de groepsgeest en diversiteit. 

Om de vijftigste verjaardag te vieren organiseert de sportclub een tentoonstellingen in de kerk van Klein-Sinaai (Koebrugstraat 2).  "De mooiste foto’s, verhalen, onze wielertruitjes, affiches en evenementen die we organiseerden komen aan bod. Vele oudere Stekenaars zullen mooie herinneringen kunnen ophalen. Maar ook jongere mensen zullen een nostalgisch gevoel krijgen bij het zien van deze unieke verzameling, waarbij allicht onbekende foto’s worden ontdekt van grootouders, neven, nonkels, enz. Daarnaast kunnen ze ook kennis maken met het wielermuseum in Klein-Sinaai.", zegt voorzitter Gerrit Van Severen. 

De tentoonstelling is in juni elke zondag tussen 14 en 17 uur gratis te bezoeken. Vanmiddag om 16 uur is er de opening met een rondgang. (mb)

 

Lees ook:

Reizende tentoonstelling houdt halt in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS.  Nog tot woensdag 21 december is in de Vierkante Zaal van d'Academie Beeld een reizende tentoonstelling te bezichtigen van het Centrum voor Beeldende Kunsten Zeeland.  Die is gewijd aan...

40 Kunstenaars werken samen rond klimaatthema

SINT-NIKLAAS. In de Stedelijke Musea is de 76ste jaarlijkse tentoonstelling van de Lucasgezellen geopend. De tentoonstelling heeft de klimaatverandering als thema en kreeg de naam 'Warme winter?'.

Tentoonstelling rond navigatie geopend

SINT-NIKLAAS. In de Stedelijke Musea en het Mercatormuseum is de tentoonstelling ‘Recht door zee. Navigeren van 1500 tot vandaag’ geopend. De tentoonstelling toont de technologische geschiedenis van...