Temse in retrosfeertje met wielerspektakel ‘Groote Prijs Jules Deschepper’

TEMSE. Op zondag augustus baadt de Mark van Temse in een retrosfeertje. Zo is er de vijfde editie van het het retrowielerspektakel ‘Groote Prijs Jules Deschepper’. Dit evenement omvat een koppeltijdrit en een criterium op en rond de Markt en de Wilfordkaai. 

Om 12.15 uur starten in de Kamiel Wautersstraat te Temse (t.h.v. De Hoogpoort) de eerste 2 deelnemers voor een snelle tijdrit via Kasteelstraat, Conscienscestraat, Wilfordkaai om dan de pittige helling van de Markt te nemen. Iedere 2 minuten start een nieuw duo. In tegenstelling tot de meeste tijdritten wint niet het duo dat de snelste tijd rijdt maar wel het team dat de gemiddelde tijd van alle deelnemende duo’s het dichtst benadert. 

Inschrijven voor zowel de koppeltijdrit als het criterium kan vanaf 11 uur op de eerste verdieping van het oude gemeentehuis op de Markt.  De deelnameprijs bedraagt 10 euro (incl. verzekering via een daglicentie via de VWB) + 5 euro waarborg voor het rugnummer. De opbrengst van de koppeltijdrit en criterium gaat integraal naar Hope4More, een wielerteam dat in het Hemelvaartsweekend van 2019 opnieuw zal deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. (mb)

 

Lees ook: