Biljartkampioenschap van Burcht rond de Gemeentedag 2010

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Zoals elk jaar worden er heel wat sportactiviteiten georganiseerd in het kader van de ‘gemeentedag’. Reeds op vrijdag 27 augustus wordt gestart met het biljartkampioenschap waaraan zes club deelnemen. Het gaat om het biljartkampioenschap ‘Vrij Spel’ in een organisatie van KBC Wij Willen Beter. Vrijdagavond vindt de inschrijving plaats in café De Wachtzaal aan de Dorpstraat 119 en zal meteen getrokken worden voor de kwalificatieronde. De wedstrijden rond 'Kampioen van Burcht' is het grootste biljartgebeuren van Zwijndrecht.

De kalender brengt vervolgens op maandag 30 augustus een Kwalificatieronde met aanvang om 20u in De Wachtzaal (KBC Wij Willen Beter)

Dinsdag 31 augustus een kwalificatieronde om 20u in De Wachtzaal, (KBC Oefening Baart Kunst)

Vrijdag 3 september: Kwalificatieronde om 20.u in café De Wachtzaal, (BC Carambol), in Taverne Trefpunt, Pastoor Coplaan 294 (BC Trefpunt), in café Ons Huis, Antwerpsesteenweg 11, (BC Ons Huis) en in  Vrede Sint Martinus, Dorpstraat 34, (BC Madison)
Die avond vindt na de gespeelde wedstrijden, ook de trekking plaats voor de 8ste finales

Deze 1/8ste finales worden dan gespeeld op maandag 6 (KBC Wij Willen Beter) en dinsdag 7 september (Oefening Baart Kunst) om 20u in café De Wachtzaal

Vrijdag  10 september worden de 1/8ste finales verder gezet om 20u in café De Wachtzaal (BC Carambol) Taverne Trefpunt BC Trefpunt), café Ons Huis (BC Ons Huis) en in Vrede Sint Martinus (BC Madison).

Maandag 13 september volgen de kwartfinales na de trekking om 19u30 om 20u in café De Wachtzaal, Taverne Trefpunt, Café Ons Huis en Vrede Sint-Martinus.

Dinsdag 14 september brengen de halve finales na de trekking om 19u30 en 20u de matchen in café De Wachtzaal in de Dorpsstraat.

Vrijdag 17 september wordt dan de grote finale gespeeld bij KBC Oefening Baart Kunst in café De Wachtzaal. Aanvang 20u. Het gaat om de Beker “Kampioen van Burcht 2010” geschonken door de biljartclub KBC Wij Willen Beter.(Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

Website voor Wase biljartliefhebbers

REGIO. Wase biljartliefhebbers hebben sinds kort een eigen website waar ze terecht kunnen voor informatie omtrent competities. Ook de carrière van de vijf jeugdspelers Tom De Ruyte, Jeffrey De Witte...