Biljartkampioenschap 'vrijspel' in Biljartkampioenschap Burcht

BURCHT. In het kader van de sportwedstrijden 'Gemeentedag' organiseert Biljartclub Carambol in Burcht een groot biljartkampioenschap 'vrijspel'. Het start op vrijdag 29 augustus om 20 uur met de inschrijving en de trekking van de kwalificatieronde in café De wachtzaal Dorpsstraat 119.

 

De zes deelnemende clubs zijn: BC Carambol, K.BC Wij Willen Beter, BC Madison, BC Trefpunt; K.BC Oefening Baart Kunst en BC Ons Huis.

 

Op maandag 1 september en dinsdag 2 september om 20 u wordt een kwalificatieronde gespeeld in café De Wachtzaal. Die kwalificaties worden vrijdag 5 september verder gezet  telkens om 20u: in Taverne Trefpunt in de Pastoor Coplaan, in Vrede Sint-Martinus in de Dorpsstraat, in café Ons Huis Antwerpsesteenwegen in café De Wachtzaal. Meteen zal ook de trekking plaatsvinden voor de 1/8ste finales.

 

Die 1/8ste finales beginnen op maandag 8 en dinsdag 9 september om 20u in café De Wachtzaal. Op vrijdag 12 september wordt er weer gespeeld in Taverne Trefpunt, Café De Wachtzaal, Vrede Sint-Martinus en café Ons Huis.

Zaterdag 13 september wordt in De Wachtzaal om 19u30 getrokken voor de kwartfinales. Om 20u beginnen de wedstrijden weer in de diverse lokalen.

 

Maandag 15 september worden om 20u de halve finales gespeeld in Café De Wachtzaal en tenslotte is er op vrijdag 19 september om 20u de finale, eveneens in 'De Wachtzaal'. De winnaar zal de Beker ‘Kampioen van Zwijndrecht 2008” in ontvangst mogen nemen. Die Beker wordt geschonken door Biljartclub Carambol.

 

De trofeeën van deze 'Gemeentedag' zullen door de gemeentelijke overheid worden uitgereikt op zondag 21 september in de cafétaria van Sportpark De Wallen in Burcht.(Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

BURCHT. Vrijdagavond werden de 11 wedstrijden van de 1/8 finale in het 'Kampioenschap van Burcht' kaderend in de 'Gemeentedag' afgewerkt in 4 biljartlokalen.

BURCHT. Was me dat een biljartavond die vrijdag. Op niet minder dan vier locaties werden er matchen gespeeld. En overal heerste een bijzonder aangename en sportieve sfeer. Meteen na afloop van alle...

BURCHT. Maandag- en dinsdagavond werd in café ‘De Wachtzaal’ de biljarttempel van BC Carambol, het ‘Kampioenschap van Burcht’ ingezet. Het was ‘zaaltje...

De deelnemersfiches liggen klaar op de biljarttafel en de trekking voor het biljartkampioenschap kan beginnen. Vlnr: Bernard Gommers, Fred Van Nieuwenhove, Gilbert De Vriendt, Gaston Verdeyen en...

Jef Maes die in oktober 95 jaar wordt, staat als biljarter paraat in het Kampioenschap van Burcht.BURCHT. Jef Maes uit Zwijndrecht wordt in oktober 95 jaar maar dat belet niet dat hij maandag van...

ZWIJNDRECHT/BURCHT. De 'Gemeentedag' is een jaarlijks weerkerend gebeuren waarbij allerlei sporten extra in de schijnwerper worden geplaatst. Naast het biljartkampioenschap van Burcht staan ook...