Woensdag houden Yellow Tigers fandag in Beveren

BEVEREN. De Yellow Tigers, de Belgische nationale volleybalvrouwen, komen op woensdag 15 mei naar Beveren voor een fandag. In de topsporthal in het Sportpark Beveren, de thuisbasis van Asterix Avo Beveren, wacht een goed gevuld programma voor de fans en volleyballiefhebbers. 

Het programma begint om 15 uur met Side events met smashvolley, inflatables, photobooth en fanshop. Van half vijf tot kwart over vijf kunnen fans kennismaken met hun favoriete speelsters tijdens een handtekening- en fotosessie. Daarna staat een spellertje Smash Volley op het programma.  Om 19.00 uur begint de oefenwedstrijd van de Yellow Tigers tegen de Hongaarse nationale vrouwenploeg als voorbereiding op de eerste manche van de Volleyball Nations League, volgende week in het Bulgaarse Ruse. De nationale ploeg van Hongarije staat onder leiding van de Belgische coach Jan De Brandt. 

Fans kunnen van 4 tot 6 juni voor de Yellow Tigers supporteren in eigen land. Dan speelt de Belgische natinale vrouwenploeg in Kortrijk een Volleyball Nations League manche met Rusland, Polen en Servië. (mb, foto: topsportbelgium.be)

 

Lees ook:

MELSELE. Volleybalclub BMV Beveren-Melsele is dit jaar met vier ploegen provinciaal kampioen geworden. Dat deed ze met ploegen U19, U13, U11 (3-3) en U11 (2-2). Door deze kampioenstitels mogen ze...

BEVEREN. De pré-miniemen ( U11) van herenvolleybalclub BMV streden op 15 mei 2016 op het Vlaamse  kampioenschap in Roeselare voor de Vlaamse titel. Ze mochten aan dit tornooi deelnemen doordat ze...