Slotshow van de eigen Olympische Spelen in Wzc Wissekerke

BAZEL. Vanmiddag om 15u30 worden in het Cafétaria van het Woon- en Zorgcentrum Wissekerke de medailles uitgereikt van de eigen Olympische Spelen die gedurende de maand augustus in het rusthuis werden georganiseerd. Zo hebben de bewoners én het personeel de aandacht gaande gehouden voor de Spelen in Bejing.

 

Naar analogie met de slotshow van de Olympische Spelen in Bejing het voorbije weekend, kwam er ook een einde aan de olympische strijd in het wzc Wissekerke. De medailles worden nu onder de verschillende afdelingen verdeeld.

 

De vier weken durende spelen werden uitermate goed gesmaakt door de bewoners. Er was voor elk wat wils: een fietsmarathon, een waslijnkwis, vier op een rij, volksspelen, petanque, waterspelen,… Ook bewoners die niet meer actief konden deelnemen, waren telkens van de partij om hun afdelingsgenoten een hart onder de riem te steken.

Met de spelen waaide er een energierijke wind door het woon- en zorgcentrum. Er werd zelfs een beker voor het 'meest enthousiaste team' uitgereikt.


Nu de medailles zijn verdeeld, gaan er onder de bewoners al stemmen op om jaarlijks een olympische wedstrijd te organiseren. De groep van 150 senioren kan dus nog ambitieus zijn.(ROLF DUCHAMPS)

 

Lees ook:

Hier in het WZC Wissekerke zullen de Olympische Spelen van de bewoners plaatsvinden in augustus.KRUIBEKE. In het Woon-en zorgcentrum Wissekerke, in de volksmond nog steeds het rusthuis genoemd, gaan...