1 op 5 Belgen kan niet tegen zijn verlies

SINT-NIKLAAS. Bijna 1 op de 5 Belgen kan niet tegen z’n verlies. Dat blijkt uit een onderzoek bij 1000 Belgen van Asmodee België, marktleider als verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen. Volgens dat onderzoek leidt het spelen van een gezelschapsspel dan ook niet zelden tot (hevige) discussies. 

Maar geen nood, verliezen kan je leren. Hoe dat kan, kan je morgen ontdekken op Spel-o-polis, de spellenbeurs van spellenclub De Bokkensprong. Op de stand van Asmodee België ontdek je hoe je kan leren verliezen door het juiste spel te kiezen. Je ontdekt er spellen als Ticket to Ride, Azul, 7 Wonders, Dixit en Chronicles of Avel.

Chronicles of Avel is open op zaterdag 11 februari van 10 tot 20 uur in ‘t Bau-huis. Tickets kosten in voorverkoop 6,5 euro voor een individueel ticket en 15 euro voor een gezinsticket. Aan de kassa zijn de prijzen respectievelijk 8 en 18 euro. (mb)

 

 

Lees ook:

‘t Kompas wordt spellenclub op woensdag

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase spellenclub Treffen XP en spellenclub HQ Gaming Club maken elke woensdagmiddag van OJC ‘t Kompas een spellenclub. Nog tot 31 augustus kan je er op woensdag tussen 13...

Gezelschapsspellenclub zet de herfstperiode in

Op 3 oktober wordt er weer gespeeld in de Zwijndrechtse FORUM-spellenclub o.l.v. Gunther Buytaert (rechts)ZWIJNDRECHT. Op zaterdag 3 oktober geeft Forum-Zwijndrecht  vanaf 19u30 weer een spelavond. Zoals...