Concert The Jacquelines via streaming te volgen in Wase woonzorgcentra

WAASMUNSTER. Het concert dat The Jacquelines donderdagnamiddag geven in vrijetijdscentrum De Meermin in Waasmunster zal via een live-stream te volgen zijn in woonzorgcentra in Kruibeke, Lokeren, Stekene, Temse en Waasmunster. De groep zelf brengt liedjes in de swingstijl uit de jaren 1940.  

Het is dan wel een concert op afstand, er wordt alles in het werk gesteld om er een hele beleving van te maken. Net als bij een concertzaal zal er iemand kaartjes scheuren en zal het publiek wordt toegesproken. tijdens de pauze krijgen de bewoners een blik achter de schermen van de artiesten. Het evenement wordt technisch mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van de culturele centra.

"Iedereen heeft recht op cultuur, ook zij die minder mobiel zijn. Het is heel dankbaar om de bewoners van de woonzorgcentra een middagje uit te bezorgen in hun eigen omgeving.  Hen te zien genieten, lachen, zingen en dansen en dit met zeer minieme middelen.", zegt Sieglinde Van Nielandt van de cultuurdienst Stekene. (mb, foto:YouTube)

 

Lees ook:

Cupcakes voor woonzorgcentra

KRUIBEKE. PVDA Kruibeke heeft cupcakes gebakken voor het zorgpersoneel en bewoners van woonzorgcentrum Poldervliet. Met de actie wil PVDA het personeel en de bewoners een hart onder de riem steken...