Huisartsen vormen 1 wachtdienst in Lokeren en Moerbeke

LOKEREN/MOERBEKE. De huisartsen van Lokeren, Eksaarde en Moerbeke gaan vanaf 1 januari 2022 één wachtdienst vormen van maandag tot en met donderdag. De huisarts van wacht is vanaf dan bereikbaar van 19 uur tot 8 uur op het nummer 09/348 78 78 voor een afspraak. Overdag zijn de huisartsen op hun gewoon nummer bereikbaar. 

In het weekend sluiten de huisartsen aan bij de Wachtpost Waasland voor de weekendwacht van vrijdagavond tot maandagochtend en op feestdagen. De huisarts van wacht is dan bereikbaar op het nummer 03/361 03 61. Patiënten krijgen dan in functie van woonplaats en drukte een afspraak op de wachtpostlocatie in Lokeren, Sint-Niklaas of Beveren. De satellietpost Lokeren komt op de site van het ziekenhuis: op het gelijkvloers met ingang via de hoofdingang. Deze zal enkel overdag (8-20u) open zijn. ‘s Nachts kunnen patiënten terecht in de centrale wachtpost in Sint-Niklaas.

De huisartsenwachtdienst is bedoeld voor dringende gezondheidsproblemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van de vaste huisarts. De wachtdienst is niet bedoeld voor voorschriften, attesten, chronische zaken, enz. (mb)

info: wpwaasland.be

 

Lees ook: