Belseelse handelaars pakken uit met kerstactie ‘Belsele Wintert’

BELSELE. Na een jaar onderbreking slaan 18 handelaars uit Belsele opnieuw de handen in elkaar voor de eindejaarsactie ‘Belsele Wintert’. Wie in december voor minstens €150 bij drie verschillende handelaars heeft gekocht, kan z’n kastickets binnenbrengen bij een van de deelnemende handelaars. Na nieuwjaar worden er 5 winnaars geloot, die hun winkelbudget ter waarde van max €150 terugwinnen. Met hun actie willen de handelaars het lokaal shoppen en het mooie aanbod aan winkels in hun dorp extra in de verf zetten. 

"Door Corona zijn de samenwerkingen eventjes stil gevallen. Ieder van ons moest creatief zijn en zich meer dan 100% focussen op zijn zaak en hoe te overleven. Maar nu we allemaal sinds een tijdje terug open zijn, kriebelde het weer om samen iets te doen.", zegt Elise Ost van kinderschoenen De Ruyte kids. "Bij ons in het dorp zijn er zaken die al 50 jaar een vaste waarde zijn, waar mensen van ver naartoe komen. Maar ook mogen we nog steeds nieuwe ondernemers verwelkomen. Deze mooie combinatie zorgt voor een bruisend dorp en fijne samenwerkingen zoals Belsele Wintert.", vult Lieven Van Den Branden van De Fotoverij aan. 

Zondag 19 december zijn schoenen De Ruyte, kinderschoenen De Ruyte kids, lingerie Marie M en Beans & dreams ook extra open voor kerstaankopen. (mb)

 

Lees ook:

Eindejaarsactie Winkeldorp Beveren

BEVEREN. Winkeldorp Beveren organiseert nog tot en met 31 december haar eindejaarsactie. Wie bij de deelnemende handelaars koopt, kan zegels sparen. Wie een volle spaarkaart indient, maakt kans op...

Warmste Week van start in Warmste Winkeldorp

BEVEREN. Beveren zet zich helemaal in voor de Warmste Week. Wie rosse centjes inlevert bij het gemeentehuis of bij handelaars, helpt zo De Klaproos in Kallo. Enkele handelaars doen nog een extraatje en...