Verkoop van plantjes ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

REGIO. Dit weekend is het plantjesweekend. Dan verkopen vrijwilligers Azalea’s ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. In Sint-Niklaas trekt het plantjesteam van Freddy Van Hove de baan op. Ze staan vandaag en morgen onder meer op de parking van de Colruytvestigingen in Sint-Niklaas en aan de Proxy Delhaize aan de Nieuwkerkenstraat. Morgen staan ze onder andere op de parking van Euroshop, de parking van De Ster in de Lange Rekstraat, op de parking van Aveve aan de August De Boeckstraat en aan Albert Heyn.

Ook in Beveren zijn er verkooppunten. Daar kunnen geïnteresseerden terecht bij het team 'Drij Wespen en een Gesneen Brood' aan Slagerij Ter Saksen, de sporthal in de Klapperstraat en de Atletiekpiste van Atletiek Volharding. De volledige adressenlijst is te vinden op komoptegenkanker.be. Een Azaleaplantje kost 7 euro. (mb)

 

Lees ook:

Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker. 

Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker

REGIO. Door de coronacrisis zal het jaarlijkse Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker dit jaar online plaatsvinden. Bij het Plantjesweekend worden azalea’s verkocht door vrijwilligers. Dat zal nu dus...