Werken N70: wissel van weghelft tussen Essendreef en Carrefour

BEVEREN. Bij de werken aan de N70 in Beveren wordt vandaag de toplaag asfalt aangebracht in de zone van Carrefour tot aan de Essendreef op de rijrichting naar Beveren. Dat betekent dat de werken donderdag zullen verschuiven naar de andere weghelft, in de richting van de Antwerpen in fase 7. 

Ook aan de zuidkant van de weg komt een nieuwe riolering en nieuwe rijweg met busbaan en nieuwe fiets- en voetpaden. Het Pareinpark zal vanaf donderdag opnieuw bereikbaar zijn via de N70. Uitrijden kan enkel in de richting van Beveren, inrijden enkel vanuit de richting Antwerpen. Hetzelfde geldt voor het kruispunt Viergemeet en de inrit van Lidl/Jysk.

De verkeerssituatie verandert niet na de wissel. Op de N70 blijft het eenrichtingsverkeer naar Beveren/Sint-Niklaas in voege. Het verkeer richting Antwerpen volgt de omleiding. Bij gunstig weer zal deze fase klaar zijn tegen het einde van het jaar. (mb) 

 

Lees ook:

Nieuwe fase in werken N70 in Melsele

BEVEREN. De werken aan de N70 in Melsele zijn een nieuwe fase in gegaan. Gisteren zijn de werken gestart aan het stuk vanaf de Sint-Elisabethstraat tot net voorbij het kruispunt met de Spoorweglaan. Omdat de weg...

Kermis in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT. Vanaf vandaag tot en met maandag staat de jaarmarktkermis aan de kerk van Zwijndrecht. Wie door Zwijndrecht moet, moet dan rekening houden met tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo zijn...