Ontwerp sanering Sint-Gillis-Waas Zuid goedgekeurd

SINT-GILLIS-WAAS. De gemeenteraad heeft het ontwerp voor de vernieuwing van de riolering in de Parkstraat, Sint-Niklaasstraat, Molenstraat, Dagsterrestraat en Nieuwkerkenstraat goedgekeurd. Bedoeling is dat het afvalwater niet langer in de omringende beken wordt geloosd. Na de heraanleg worden ook de straten heraanlegd. Daarbij zal aandacht geschonken worden voor de verkeersveiligheid en ontharding. 

De gemeente gaat nu een omgevingsvergunning aanvragen, waarna een aannemer kan aangesteld worden. Bedoeling is de werken in de loop van volgend jaar starten. (mb)

 

Lees ook:

Uitstel voor eerste fase saneringsplan 3M

ZWIJNDRECHT. Chemiebedrijf 3M uit Zwijndrecht heeft het saneringsplan voor de zone tussen de E34 en de Polderstraat terug moeten intrekken na kritiek van OVAM.  

Maandag starten rioleringswerken in Oude Gentweg

ZWIJNDRECHT. Maandag starten rioleringswerken in de Oude Gentweg ter hoogte van huisnummer 47. De riolering van de nieuwe woningen tussen Antwerpsesteenweg 123 en de Oude Gentweg 47 worden...

N446 verandert voor 3 jaar in een werf 

HAMME/WAASMUNSTER. Vandaag start de heraanleg van de N446 in Dendermonde, Hamme, en Waasmunster. Zo’n stuk van 7,5 kilometer gewestweg wordt volledig in een nieuw kleedje gestoken met nieuwe...