Politieberichten uit de zone Kruibeke-Temse (25.05.2021)

Bestuurder rijdt tegen container

In de Stokthoekstraat in Temse reed een bestuurder frontaal tegen een container. De 24-jarige bestuurder werd niet gewond maar legde wel een positieve ademtest af. Hij had 1,17 pro mille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden. De wagen werd getakeld. 

40 bestuurders negeren éénrichtingsverkeer, 1 bestuurder geïntoxiceerd

Afgelopen weekend werden er verschillende controles uitgevoerd aan de werken in de Hoogkamerstraat, ter hoogte van nummer 307. Tot 28 mei worden daar werken uitgevoerd aan de nutsvoorzieningen. Tijdens deze werken geldt er éénrichtingsverkeer in de werfzone. Voor bussen van De Lijn geldt een uitzondering. Veertig autobestuurders werden beboet voor het negeren van het éénrichtingsverkeer.  Een bestuurder bleek geïntoxiceerd. Hij had 0,96 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.

snelheidscontroles

In de periode van 18 tot 25 mei werd aan de Scheldebrug aan de N16 de snelheid van 97 497 voertuigen gecontroleerd. 101 Voertuigen reden er sneller dan de toegelaten 50 km per uur. Aan de N41 richting E17 werd de snelheid van 83 705 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 81 sneller dan de toegelaten 70 km per uur. Acht onfortuinlijke bestuurders negeerden het rode stoplicht. (mb)

 

Lees ook:

Dronken bestuurder raakt rijbewijs kwijt

TEMSE. In de nacht van maandag op dinsdag probeerde een politiepatrouille een auto te doen stoppen. De bestuurder stopte niet en reed verder. Na een achtervolging kon de politie het voertuigen...

Politie houdt overlastactie in Beveren

BEVEREN. De politie Waasland-Noord heeft een overlastactie gehouden in de omgeving van zwembad LAGO De Meerminnen in Beveren. De actie kadert in de gebiedsgebonden politiezorg.

Verdachten diefstal met geweld opgepakt

SINT-GILLIS-WAAS. De politie Waasland-Noord heeft maandag (19.07.2021) drie verdachten van een recente diefstal met geweld in De Klinge opgepakt. Het gaat om twee minderjarigen en één meerderjarige. De...

Ruim 200 fietsen gelabeld

TEMSE. De fietslabelactie van de politiezone Kruibeke-Temse was een succes. Wie wou, kon zaterdag tussen 10 en 17 uur z’n fiets gratis laten labelen aan De Zaat in Temse. 

Politie slingert laagvlieger op de bon

BEVEREN. De politie Waasland-Noord hield in de maand juni verschillende snelheidscontroles. Daarbij werd de snelheid gemeten van in totaal 14.289 voertuigen. Zo’n 1.175 bestuurders reden sneller dan de...