GO! technisch atheneum Lokeren klaar voor energiezuinige toekomst

LOKEREN.  Het GO! technisch atheneum Lokeren heeft de voorbije maanden haar gebouw gerenoveerd. De geval werd geïsoleerd en opnieuw bepleisterd en de ramen werden vervangen.  Daarmee is het schoolgebouw een stuk energiezuiniger geworden. De werken hebben 900.000 euro gekost. 

De school werkt op haar site aan de Azalealaan aan de voorbereidingen van een uitbreidingsproject voor GO! atheneum Lokeren en GO! basisschool De Springplank. Ook de fabriek zal worden gesloopt en de komende jaren staat nog een grondige renovatie van de werkhuizen gepland.

In het GO! technisch atheneum Lokeren kunnen jongeren terecht voor tal van technische en beroeps-richtingen zoals Hout, Elektromechanische technieken, Sport, Kinderzorg of Wellness & Lifestyle (schoonheidszorg) en diverse trajecten in Duaal Leren in de 2e en 3e graad secundair onderwijs. Voor wie interesse heeft in een van de richtingen binnen de studiedomeinen STEM, Economie en Organisatie, Maatschappij en Welzijn of Sport, organiseert de school op zaterdagochtend 29 mei een digitale opendeurdag waarbij leerlingen kunnen kennismaken met de sfeer, nieuwe richtingen en hun leraren. Inschrijven kan via technischatheneumlokeren.be/infomoment. (mb)

 

Lees ook:

Vernieuwd stationsplein Eksaarde geopend

LOKEREN. Het vernieuwde stationsplein in de Lokerse deelgemeente Eksaarde is geopend.  Het plein werd omgevormd tot een ontmoetings- en ontspanningsplek met ruimte voor sport en spel. Zo is er een...

Nieuwe buurtsupermarkt OKay geopend in Waasmunster

WAASMUNSTER. OKay heeft vrijdag een nieuwe buurtwinkel in de Schrijbergstraat geopend. Het is de 140ste winkel in de Colruytgroep en de 22ste in Oost-Vlaanderen. De nieuwe winkel is 645 m² groot en...