Vredefeesten vullen laatste vakje op Monopoly Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Vorige week lanceerden de stad Sint-Niklaas en Groep 24 het Monoploy spelbord van Sint-Niklaas. In deze versie van het bekende spel is het spelbord gevuld met Sint-Niklase straten en pleinen, historische gebouwen en bedrijven. Eén vakje bleef leeg. Om dat in te vullen organiseerde de stad een poll. 

Maar liefst 4700 Sint-Niklazenaren brachten hun stem uit.  In totaal werden er 12.500 stemvakjes aangevinkt. De Vredefeesten behaalden met 1518 stemmen veruit de meeste stemmen, gevolgd door Dag van de jeugdbeweging met 1080 stemmen en Openluchtfuif Nieuwkerken met 1051 stemmen. 

In december ligt Monopoly Sint-Niklaas in de winkelrekken. Vooraf bestellen of binnenkort de verkooppunten raadplegen kan via monopolysint-niklaas.be. (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklaas krijgt eigen versie van Monopoly

SINT-NIKLAAS. In december krijgt Sint-Niklaas z’n eigen Monopoly-uitgave, onder erkende licentie van Hasbro. Het bekende spelbord zal dan Sint-Niklase straten, pleinen en bezienswaardigheden...

Vrouwencentrum Sint-Niklaas lanceert fotowedstrijd

SINT-NIKLAAS. Vrouwencentrum Sint-Niklaas organiseert in aanloop naar internationale vrouwendag op 8 maart een fotowedstrijd met als thema ‘Mijn (vrouwelijke) KLIK met Sint-Niklaas’. De wedstrijd...