Deliveroo start ook in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Deze maand breidt maaltijdservice Deliveroo z’n diensten uit naar Sint-Niklaas. De maaltijdservice, waarmee klanten via een app of website eten van bij een lokale horecazaak kunnen bestellen en laten leveren, is reeds aanwezig in meer dan 35 Belgische steden.  De komst van het platform betekent meer werkgelegenheid voor 30 koeriers die op zoek zijn naar flexibele werktijden. Voor restaurants kan het een kans zijn om de take-awaygerechten gemakkelijker tot bij de de klanten te krijgen. 

"We weten dat het moeilijk is voor de horeca en willen restaurateurs zo helpen om zoveel mogelijk gerechten te kunnen bereiden. Het is onze missie om klanten tevredenstellen en tegelijkertijd de restaurants in Sint-Niklaas te ondersteunen.", zegt woordvoerder Rodolphe Van Nuffel. Restaurants kunnen contact opnemen met Deliveroo via restaurants.deliveroo.com/nl-be/apply.

Er is ook werkgelegenheid voor koeriers. De koeriers van Deliveroo zijn hun eigen baas en kunnen zelf bepalen of en wanneer ze willen werken. Zo kunnen ze hun werk aanpassen aan hun leven en niet andersom, terwijl ze verzekerd zijn bij Deliveroo.  "We zijn zeer tevreden dat we deze nieuwe vacatures voor koeriers kunnen creëren. Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans voor een flexibele en goed betaalde job. Wij zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over hun stad, dynamisch zijn met een uitstekend gevoel voor service, en op zoek zijn naar het voordeel van flexibele werktijden.", zegt woordvoerder Rodolphe Van Nuffel. Koeriers die zich willen aanmelden, kunnen terecht op deliveroo.be/nl/apply. (mb)

 

Lees ook:

Corona zorgt voor nieuwe wind bij Smaakmaekers

SINT-NIKLAAS. Restaurant Smaakmaekers in Belsele heeft van de coronacrisis gebruikt gemaakt om volledig te vernieuwen. Voormalig sous-chef Matthijs Schoenmaekers heeft de familiezaak van z’n broer...

Van der Valk Hotel gestart met zomerterras

BEVEREN. Het Van der Valk Hotel in Beveren is gestart met een nieuw concept ‘Jardin’.  In hun eigen voortuin hebben ze een nieuw terras en outdoor grillrestaurant gebouwd met maar liefst 200...

Van der Valk Hotel gestart met zomerterras

BEVEREN. Het Van der Valk Hotel in Beveren is gestart met een nieuw concept ‘Jardin’.  In hun eigen voortuin hebben ze een nieuw terras en outdoor grillrestaurant gebouwd met maar liefst 200...

Scaldiana Rupelmonde blijft voorlopig dicht

RUPELMONDE. De uitbaters van restaurant Scaldiana in Rupelmonde hebben op hun facebookpagina aangekondigd dat ze voorlopig niet heropenen. Ze blijven alvast dicht tot september. Met de mededeling...

De Koerier schakelt over op afhaalformule

REGIO. Dat een verplichte sluitingsperiode van 3 weken een flinke impact heeft op horecazaken, hoeft wellicht niet gezegd. Horeca-uitbaters lijken met een afhaalformule een manier te hebben gevonden om nog...