Dit najaar opnieuw ‘Kunst in de vitrine’ in Stekene

STEKENE.  Dit najaar komt er opnieuw een editie van ‘Kunst in de vitrine’. Daarbij stellen lokale kunstenaars werken tentoon in de etalage of voortuin van een plaatselijke handelaar. 

"Bij de vorige editie hadden we ongeveer een 50-tal deelnemers.  Ik hoop dat het er nu meer zijn, zowel meer kunstenaars als zelfstandigen die een plaatsje ter beschikking stellen om mensen te laten kennismaken met lokale kunst.", zegt schepen van Cultuur Gunter Van Campenhout. "Je hoeft niet aangesloten bij een kunstenaarsvereniging. Alle lokale kunstenaars komen in aanmerking om deel te nemen."

Kunstenaars en handelaars kunnen inschrijven tot 1 februari 2021, via de daartoe voorziene digitale formulieren op stekene.be of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geïnteresseerden kunnen de afsprakennota opvragen bij de dienst Cultuur via het telefoonnummer 03 790 03 71 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kunstwerken zullen te bezichtigen zijn van 10 september tot en met 14 oktober 2021. (mb)

 

Lees ook:

Opendeurdag Kunstacademie Beveren

BEVEREN. De Kunstacademie van Beveren organiseert op zaterdag 5 september van 13 tot 17 uur een opendeurdag.  Er zijn dan onder andere workshops voor woord, dans en beeld. Muziekliefhebbers maken er...

Kunstenaars ontmoeten kunstenaars op ‘ver MAAK’

SINT-NIKLAAS. WA KO, het Waas Kunstenoverleg, organiseert op zaterdag 19 juni een eerste evenement ‘ver MAAK’ in Muziekclub ‘t Ey aan de Koutermolenstraat 6b in Belsele. Het is een feestelijke...