270 extra feestmaaltijden voor Kruibeekse gezinnen in nood

KRUIBEKE. Met de actie ‘Een feestmenu voor iedereen’ wil Kruibeke Helpt vzw gezinnen in nood in Kruibeke een feestelijke driegangenmaaltijd voor oudejaarsavond bezorgen. De actie startte als initiatief van de Rupelmondse traiteur Pascal samen met Kruibeke Helpt. Voor 10 euro kan iedereen die wil een feestmaaltijd cadeau doen aan wie het zich niet kan veroorloven. Het doel is om 400 mensen gelukkig te maken met een driegangenmenu.

Het P&V-kantoor Verbraecken & Partners is alvast op de kar gesprongen en schonk 2.700 euro, goed voor 270 maaltijden. Ook de gewone Kruibekenaren doen mee: "Het blijkt dat Kruibekenaren echt solidair zijn: we kregen in die eerste dagen al veel donaties binnen. Dat is fantastisch, het geeft me hoop om te zien dat mensen zo voor elkaar zorgen in deze moeilijke tijden.", zegt Carine Van de Walle van Kruibeke Helpt.

Wie ook graag een maaltijd schenkt, kan dat doen door 10 euro (per maaltijd) te storten op de rekening van Kruibeke Helpt vzw BE79 9731 9186 5933 met mededeling ‘Gift maaltijd oudjaar’. (mb)

 

Lees ook:

Hulpverleningszone vlamt door het Waasland

REGIO. De Hulpverleningszone Waasland organiseert vandaag, tussen 10 uur en 17.30 uur, de fietstocht ‘Vlam door het Waasland’ langs de 9 kazernes van de hulpverleningszone. Er zijn verschillende...

Nieuwe brandweerkazerne eindelijk officieel geopend

WAASMUNSTER. Gisteravond opende de Hulpverleningszone Waasland officieel haar nieuwe kazerne in Waasmunster.  De 36 vrijwillige brandweermannen werken al sinds 14 juni 2020 vanuit de nieuwe kazerne...