Markante vriendinnenactie zorgt voor positieve vibe

KRUIBEKE. Markant Kruibeke wil in deze coronatijden zorgen voor een positieve vibe met de #Markante vriendinnenactie. Alle Markant leden krijgen in hun brievenbus een leuke kaart met de eindejaar wensen van het Markant team. Daarbij zit ook een bon van 5 euro die men kan verzilveren bij één van de Markante zaken en een pakketje wenskaarten, ontworpen door een Markant lid. 

"Bedoeling is dat de leden een kaartje sturen naar iemand die ze dankbaar zijn", licht Annemieke Foubert de actie toe. "Het is als vereniging niet gemakkelijk om uw leden fysiek te bereiken: we mogen geen geschenken rondbrengen in de gemeente, we mogen niet aanbellen, we mogen enkel iets bussen. Maar deze actie kunnen onze leden een kaart sturen naar iemand die ze genegen zijn voor het afgelopen jaar." (mb,foto: Annemieke Foubert)

 

Lees ook:

Ruim 200 fietsen gelabeld

TEMSE. De fietslabelactie van de politiezone Kruibeke-Temse was een succes. Wie wou, kon zaterdag tussen 10 en 17 uur z’n fiets gratis laten labelen aan De Zaat in Temse. 

Markant Kruibeke roept op tot lokaal kopen

KRUIBEKE.  Markant Kruibeke doet er alles aan om de lokale economie in Kruibeke te ondersteunen. Met de actie ‘Ei! Jij koopt toch ook lokaal!’ zet het de plaatselijke handelaars in de kijker op onder...

Coronakunst in Kruibeke

KRUIBEKE. Tijdens de lockdown daagde de cultuurdienst van de gemeente Kruibeke haar inwoners uit om creatief aan de slag te gaan en kunstwerken te maken. De ingezonden werken zijn nu te bekijken in...