Politie Kruibeke-Temse hield weekendactie

KRUIBEKE/TEMSE. De lokale politie Kruibeke-Temse heeft in de nacht van zaterdag op zondag een extra controles op de covid-maatregelen en verkeersovertredingen gehouden. Vijf personen bleken in het bezit van drugs en kregen elk een boete van 100 euro. De drugs werden in beslag genomen. De vijf waren ook in overtreding op de avondklok. 

De politie maakte verder 46 processen-verbaal op voor het negeren van de covid-maatregelen. Zo deed de politie vaststellingen in take away-zaken en een nachtwinkel die de coronaregels niet volgden. Er werd een groep jongeren geverbaliseerd die samenschoolden. Na middernacht werden 15 personen beboet omdat men geen geldige redenen had om buiten te zijn.

Er werd een voertuig onderschept waarin twee personen zaten. Het rijbewijs van de bestuurder, een 30-jarige man uit Ninove, werd voor 15 dagen ingetrokken voor het rijden onder invloed van drugs. De bleek echter geen rijbewijs te hebben en er werden drugs in het voertuig geworden. Bovendien bleek het voertuig niet verzekerd te zijn. Bij nazicht bleek dat de bestuurder geseind stond voor 3 feiten. De man werd gearresteerd en het parket ingelicht. Zijn voertuig werd inbeslag genomen. De man mocht na alle verhoren beschikken. Hij kreeg wel nog een boete van 100 euro. 

De politie stelde 19 processen-verbaal op voor verschillende verkeersovertredingen. Bij een snelheidscontrole in de Kasteelstraat en in de Oeverstaat werden 17 snelheidsovertreders geflitst. (mb)

 

Lees ook:

Beveren verplicht mondmaskers in winkelstraten

BEVEREN. Beveren verplicht het dragen van een mondmasker in de winkelstraten Vrasenestraat en Warande tussen 9 en 18 uur. Op die plaatsen mag ook niet gegeten of gedronken worden. Burgemeester Marc...

Snelheidscontroles in november

BEVEREN/ SINT-GILLIS-WAAS/STEKENE. De politie van de zone Waasland-Noord hield in november op verschillende plaatsen snelheidscontroles. Daar werd de snelheid van in totaal 12.091 voertuigen...

COVID-19 Update (04.12.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zijn momenteel 59 personen met COVID-19 opgenomen in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Hiervan worden 7 patiënten behandeld op de dienst intensieve zorgen. Twee personen wachten...

COVID-19 Update (02.12.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. In AZ Nikolaas en AZ Lokeren zijn 68 personen met COVID-19 opgenomen. Hiervan worden 7 patiënten worden verzorgd op intensieve zorgen.