Oost-Vlaamse provinciale domeinen blijven open

PROVINCIE. Tijdens de lockdown blijven de Oost-Vlaamse provinciale recreatiedomeinen open. In alle domeinen blijven de speeltuinen en wandel- en fietspaden toegankelijk. In Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas blijft ook de kinderboerderij toegankelijk.

Sporten in openlucht kan met maximaal 4 personen ouder dan 12 jaar. Toiletten zullen beperkt open zijn. Activiteiten zoals minigolf en fietsverhuur worden wel opgeschort. Eerder was al bekend dat alle evenementen en begeleide activiteiten afgelast zijn tot en met 31 december 2020. 

Het dragen van een mondmasker is verplicht bij drukte of als er geen 1,5 meter afstand kan gehouden worden en dit voor personen vanaf 12 jaar. Er komt extra toezicht op het  naleven van de corona-maatregelen.

De toegang tot  Provinciaal Domein De Ster is gratis tot en met 2 april 2021. Wie het domein wil bezoeken, kan binnen langs de ingang aan de Brokkelingenstraat of  Lange Rekstraat. (mb)

info: oost-vlaanderen.be/corona

 

Lees ook:

COVID-19 Update (07.03.2021)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zijn 34 personen met covid-19 opgenomen in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Daarvan worden er 8 behandeld op de dienst intensieve zorgen. Eén persoon wacht nog op het resultaat...

COVID-19 Update (05.03.2021)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Er zijn 38 personen met covid-19 opgenomen in AZ Nikolaas en AZ Lokeren. Daarvan worden er 8 behandeld op de dienst intensieve zorgen. Tien personen wachten nog op het...