Beveren organiseert opnieuw bebloemingswedstrijd

BEVEREN. Deze zomer organiseert de groendienst van de gemeente Beveren opnieuw een bebloemingswedstrijd. De wedstrijd is onverdeeld in drie categorieën: versierde gevels met bloembakken of straatgeveltuintje, versieren van een voortuintje en bijenvriendelijke tuinen. Alleen gevels en tuinen op het grondgebied van Beveren komen in aanmerking.  

Inschrijven kan tot 31 juli bij de Groendienst via beveren.be, telefonisch via 03 750 18 60 of via de deelnemende bloemisten.  In de loop van de zomer zal een jury de deelnemende woningen bezichtigen en beoordelen. De winnaars worden op de hoogte gebracht waar zij hun prijs mogen afhalen.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de gemeente Beveren samen met de bloemisten die normaal deelnemen aan de bloemenmarkt: Agro & tuin Verbraeken, Bloemenhuis Beveren, Boudein Beveren, Wase Flora Kieldrecht en Weyenberg Kieldrecht. Omwille van de Covid-19 maatregelen vindt er dit jaar uitzonderlijk geen bloemenmarkt plaats. (mb)

info:  beveren.be/bebloemingswedstrijd

 

Lees ook:

Klavertjes als welkom voor vluchtelingen

SINT-NIKLAAS.  VLOS vzw uit Sint-Niklaas en Gastvrij Beveren kregen zaterdag nieuwe mondmaskers met een klavertje. Dat klavertje is een nieuw symbool dat zaterdag door Vluchtelingenwerk Vlaanderen...

Jong CD&V Beveren vraagt openbare studieruimtes

BEVEREN.  Studenten die thuis geen rustige plek hebben om te studeren, konden de voorbije jaren terecht in de hoofdbibliotheek op het Gravenplein, op de Sint-Maarten Bovenschool en in de poly- en...