Familiehulp organiseert ‘strijkmarathon’ voor Warmste Week

SINT-NIKLAAS. Familiehulp organiseert naar aanleiding van de Warmste Week een strijkmarathon in het regiokantoor van Sint-Niklaas.  Medewerkers zullen dan 24 uur strijken voor het goede doel. Dat zal gebeuren van vrijdag 13 december 12 uur tot zaterdag 14 december 12 uur. 

Een strijkbeurt zal 10 euro voor het eerste half uur kosten en 5 euro per extra half uur. De opbrengst gaat naar 'National Domestic Workers Movement' van zuster Jeanne De Vos, een organisatie die strijdt voor betere arbeids- en levensomstandigheden van huishoudpersoneel in India. Een strijkbeurt aanvragen kan via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De strijkmanden binnenbrengen kan op vrijdag 13 december tussen 12 uur en middernacht in het regiokantoor van Familiehulp in de Gasmeterstraat 81C te Sint-Niklaas. De manden terug ophalen kan op zaterdag tussen 7 en 11 uur. 

Wie wenst, kan ook een vrije gift doen op het rekeningnummer BE07 8939 4401 3866 - BIC GKCC BE BB met vermelding 'gift Strijkmarathon'. (mb)

 

Lees ook:

Verzoekprogramma tijdens Warmste Week

TEMSE.  Vriendenkring Jeugdclub Broebelke, Waaslandse Videoclub Temse en Fotoclub After 4 organiseren vanmiddag een verzoekprogramma. Het initiatief kadert in de Warmste Week en is een online...

Familiehulp kiest voor bedrijfsfiets

SINT-NIKLAAS. Familiehulp Sint-Niklaas wil haar medewerkers stimuleren om zoveel de fiets te gebruiken. De thuiszorgorganisatie hanteert het TOP-principe: trappen, openbaar vervoer, privevervoer....